top of page

Reis je continu in een groep of gaat iedereen individueel op pad?

De reis is zelfstandig zonder gids of groep. Jullie beginnen tegelijkertijd op ons basiskamp. Vanaf het moment dat je de kano instapt ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. De natuur is er dusdanig groots en uitgestrekt en kent vele eilanden waardoor het vinden van rust en ruimte ook geen enkel probleem moet zijn.

 

Op de kaart staan sporadisch plekken aangeduid met minimale voorzieningen als een wc of vuurplaats, dit worden DANO plekken genoemd. Hier kan je andere van de groep tegenkomen bij een kampvuur of voor de gezelligheid. Alles mag, niks is verplicht.

 

We zien vaak dat groepjes de reis gezamenlijk maken, it's up to you.

 

Wat houdt het arrangement ‘goede gastheer’ precies in?

Met het pakket goede gastheer zorgen wij voor voldoende eten om 6 dagen te ontbijten, lunchen en avondeten. Het pakket bestaat met name uit lang houdbare producten als pasta's, soepen, noten, koeken en gedroogde vruchten. Vegetarisch of allergieën graag van tevoren aangeven zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Extra tip: aangezien je een week aan eten buiten de koeling hebt zullen verse producten lastig zijn om te bewaren. Omdat je toch de hele dag bezig bent is het nuttigen van wat eiwitten wel zo lekker voor het spierherstel.Neem zelf wat eiwitrepen of eiwitpoeder mee zodat je sneller herstelt van de inspanning.

Wat zijn de GGTO, VvKR en Calamiteitenfonds?

De GGTO staat voor Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators. Moose Adventures is aangesloten waardoor jullie altijd verzekerd zijn van een goede reis. Mocht er onverhoopt financieel iets gebeuren dan staat het fonds garant dat iedereen zijn geld terugkrijgt. De VvKR is de brancheorganisatie voor kleine reisondernemingen en het Calamiteitenfonds dekt de schade bij calamiteiten als natuurrampen. Veel kleine reisorganisaties zijn hier niet bij aangesloten waardoor de reiziger zelf alle risico's draagt. Check daarom altijd even de desbetreffende websites of de reisaanbieder is aangesloten. Sluit natuurlijk wel altijd zelf een reisverzekering af zodat je goed voor alle eigendommen bent verzekerd.

bottom of page